ATS

Опис

Во прашање е хибрид на топлотен акумулатор и санитарен бојлер по системот сад во сад “ . Надворешниот казан е топлотен акумулатор, направен од “црн“ лим и служи да ја одвои циркулацијата на котловскиот круг на техничка вода од санитарниот круг. Внатрешниот казан е од похром и низ него циркулира чиста, санитарна вода.

Обвиткувачот на казанот е полиуретанска сунѓереста маса со дебелина 45 cm пресоблечена со вештачка кожа, се пакува и испорачува одвоено од казанот на котелот.

Мислења

There are no reviews yet.

Be the first to review “ATS”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *