За нас

Фирмата Маспром – инженеринг која во потполна сопственост со приватен капитал, основана e во 1993 година Скопје.

Нашата фирма се занимава со следниве дејности :

  • монтажа
  • греење
  • климатизација
  • вентилација
  • автоматика за соларни системи производство на ” FIRST” Република Словенија

Фирмата е генерален застапник за сите видови на  котли  од фирмата Termomont – Белград во Македонија. Работиме со италијански радијатори од фирмата IPS – Италија и радијаторска галантерија од фабриката TIEMME – Италија.